وبسایت چیست و چه کمکی به ما می کند؟ از ابتدا تا الان ! - امیررضا سئو

وبسایت چیست و چه کمکی به ما می کند؟ از ابتدا تا الان !

وبسایت چیست

وبسایت چیست؟ این سوالی است که در ذهن بسیاری از افرادی که به تازگی وارد این حوزه شده اند، پیش میاید ! در این مقاله می خواهیم به صورت کامل درباره ی وبسایت ها صحبت کنیم. دقیقا این وبسایت ها چه کمکی به ما می کنند.

وب سایت چیست؟

امروزه خیلی بعید است که تا حالا کلماتی مانند وبگاه، تارنما، وبسایت، سایت را نشنیده باشید. بی شک بسیاری از افراد با وبسایت ها کار کرده اند، خدمتی را انجام داده اند و یا هر کار دیگه ای را از طریق وبسایت ها به نتیجه رسانده اند. خیلی از افرادی که در جامعه ی ایران زندگی می کنند، وبسایت ها را با وبلاگ ها اشتباه می گیرند، آن ها فکر می کنند که وبسایت ها همان وبلاگ ها هستند ! اما در واقع اینطور نیست و زمین تا آسمان این دو با هم فرق دارند.

نمونه قرارداد سئو با فایل قرارداد

موشکافی، مفهموم وبسایت !

سایت ها اصلاحا به در کنار هم قرار گرفتن برگه ها که این برگه ها شامل تصاویر، متون، ویدیو ها و… هستند. هر وبسایتی که در سراسر دنیا ساخته می شود دارای یک آدرس اختصاصی است که افراد با آن نام وبسایت را می شناسند.

همچنین وبسایت ها مانند تمامی افراد زنده در این دنیا، دارای نام منحصر به فرد هستند که در حوزه ی وبسایت ها، به آن دامین گفته می شود. برای مثال در ایران بیشتر وبسایت ها با دامنه های ir , com , org … ساخته می شود. آموزش سئو وردپرس برای شما رایگان است.

از دست ندهید !  آشنایی بیشتر با پسوند دامنه ها + لیست دامنه های ایرانی

صفحاتی که در وبسایت ها پیاده سازی می شود عموما با HTML ساخته شده است و در نهایت با کد های اچ تی ام ال به چارچوب بندی می رسد.

هوش مصنوعی با سئو رابطه دارد؟

انواع وبسایت ها

شاید بعضی از شما فرق سایت ها را با هم بدانید اما می خواهیم به صورت کامل در این بخش برای شما وبسایت های مختلف را توضیح خواهیم داد. وبسایت ها امروزه بیشتر برای ارائه خدمات و تبلیغات مورد استفاده قرار می گیرند. اگر بخواهیم مثال بزنیم، مثلا سایت دیجی کالا یکی از سایت های پربازدید فروشگاهی حال حاضر ایران است. مثال دیگر مستربلیط که کار آن فروش بلیط و تور مسافرتی است. این وب سایت ها برای ارائه خدمات و سهل کردن نحوه زندگی ایجاد شده اند. برخی دیگر از وبسایت حالت اتوماسیون و سیستم مدیریت کاربران دارند که برای ارائه خدمات به مشتریان خاص خود به وجود آمده، خدمات می دهند.

قطعا ابزار های سئو در سئوسایت کمک می کند!

 

پس کلا شد :

  1. وبسایت های فروشگاهی
  2. وبسایت های شرکتی
  3. وبسایت های آموزشی
  4. وبسایت های شخصی
  5. وبسایت های رزومه
  6. اتوماسیون ها و سیستم های ساماندهی 

گوگل ترندز چیست؟؟

وبسایت های فروشگاهی

در بالاتر هم به شما نشان دادیم، وبسایت های فروشگاهی همانطور که از نام آنها مشخص است، به جهت فروش محصولات ایجاد شده اند و عمده فعالیت آن ها فروش محصولات خود و یا دیگران ( همکاری در فروش ) است. در این وبسایت ها اولویت قطعا رضایت کاربران خواهد بود. بسیاری از ایرانیان ساکن در ایران و یا در جهان، وبسایت های فروشگاهی فوق العاده ای دارند که به صورت روزانه چندین میلیارد جنس می فروشند.

از دست ندهید !  طراحی وبسایت در پرند را به کجا بسپاریم؟ + تعرفه خدمات

چت آنلاین در وردپرس با گفیتنو! معرفی بهترین افزونه های چت آنلاین وردپرس در سال ۱۴۰۲

وبسایت های شرکتی

این دسته از وبسایت در جهت معرفی شرکت و خدمات آن شرکت است. بیشتر افرادی که وبسایت های شرکتی پیاده سازی می کنند به دنبال پرزنت شرکت خود هستند تا بتوانند محصولات یا خدمات خود را به مشتریان ارائه دهند. چطور سئوکار شویم؟

چطور رپورتاژ تبلیغاتی خوب بنویسیم؟

وبسایت های آموزشی

پلتفرم های آموزشی و وبسایت های آموزشی جزو وبسایت های مورد علاقه مند هستند؛ زیرا از طریق این وبسایت ها میتوان به اطلاعات نابی دست پیدا کرد. برای مثال وبسایت امیررضا سئو که در حال حاضر از دوره ی آموزش طراحی سایت با وردپرس خود رونمایی کرده است. مزایای استفاده از گوگل ترندز را می دانید ؟

وبسایت های شخصی

وبسایت های شخصی برای افرادیست که می خواهند خود را به دیگران معرفی کنند. این دسته وبسایت ها مخصوص عکاس ها، آشپز های حرفه ای و.. است که می خواهند نمونه کار های خود را در بستری آنلاین به مشتریان نشان دهند. چگونه سئو را یاد بگیرم؟

سئو داخلی یا on page -seo 

وبسایت های رزومه

رزومه همیشه یکی از مهمترین ترفند ها برای گرفتن پروژه یا استخدام شدن بوده و هست. شما با داشتن وبسایت رزومه می توانید تمامی اطلاعات خود اعم از : اطلاعات هویتی، اطلاعات کاری، معلومات، مدارک تحصیلی و… را به نمایش عموم بگذارید.

تفاوت سئوکار با متخصص سئو چیست؟

اتوماسیون ها

این دسته از نرم افراز ها که بر محیط وب پیاده سازی می شوند، دارای ویزگی هایی مانند نمایش اطلاعات کاربران، اضافه و حذف کاربران، سطح کاربران می باشد که هر کدام از این ها می تواند به یک ارگان کمک کند. در قرن 22 شاهد عوض شدن نوع زندگی ها و کسب وکار ها هستیم، افرادی که هم اکنون در زندگی صنعتی هستند شاهد تغییرات عمده در ثبت و بایگانی اطلاعات توسط ابر کامپیوتر ها هستند.

از دست ندهید !  آشنایی بیشتر با پسوند دامنه ها + لیست دامنه های ایرانی

آموزش سئو رایگان 

وبسایت یا وبلاگ ؟ کدام بهتر است؟

بسیاری از افراد این دو را با هم به اشتباه می گیرند و یا اشتباهی از آن ها استفاده می کنند. در ظاهر وبسایت ها با وبلاگ ها هیچ تفاوتی ندارند اما در باطن یعنی مدیریت سایت، چگونگی ساخت آن هیچ نقطه ی اشتراکی با هم ندارند. وبلاگ ها علی الخصوص در ایران، رایگان هستند و راه اندازی آن ها نیازی به تخصص آنچنانی ندارد. اما در وبسایت ها شما باید این حرفه را بلد باشید تا بتوانید وبسایتی با توجه به نیاز های خود پیاده سازی کنید. چگونه بهترین دوره سئو را انتخاب کنیم؟

تفاوت های وبسایت با وبلاگ

  • وبسایت ها نسبت به وبلاگ ها دارای قابلیت های بیشتری هستند.
  • مدیریت وبسایت ها و وبلاگ کلا با هم فرق دارند.
  • نوع محتوا گذاری و ارسال محتوا در وبلاگ ها هیچ شباهتی به وبسایت ها ندارد.
  • یک مورد هم شما بگویید … !

 

جمع بندی

امیررضا محمودزاده در این مقاله برای شما توضیحاتی درباره وبسایت ها نوشت. امیدواریم نهایت استفاده را از این مقاله کرده باشید. بی شک با خواندن مقالات وبسایت امیررضا سئو میتوانید به بهترین نتایج ممکن برسید.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
طراحی سایت در پرند

طراحی وبسایت در پرند را به کجا بسپاریم؟ + تعرفه خدمات

آنچه در این پست میخوانید طراحی وبسایت در پرند چیست؟چرا طراحی سایت در پرند مهم است؟روش طراحی سایت در پرندطراحی…

بیشتر بخوانید
تفاوت پسوند دامنه

آشنایی بیشتر با پسوند دامنه ها + لیست دامنه های ایرانی

آنچه در این پست میخوانید پسوند دامنه چیست؟چرا انتخاب پسوند دامنه اهمیت بالایی دارد؟معرفی انواع دامنهدامنه های رسمی کشور ایرانچگونه…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *